Tiket Menang Loteri Oregon Dikunyah Oleh Haiwan Peliharaan, Menjauhinya, Negeri Tetap Membayar
toto

Tiket Menang Loteri Oregon Dikunyah Oleh Haiwan Peliharaan, Menjauhinya, Negeri Tetap Membayar

Dua anak anjing Alaskan Klee Kais , Apple dan Jack, baru-baru ini cuba makan tiket Loteri Oregon yang menang. Mereka melakukan kerja yang cukup baik link slot online dalam mengoyak hidangan yang lazat.

Dua anjing, Apple di kanan, dan Jack
Dua anjing, Apple di kanan, dan Jack, digambarkan di atas, di hujung kanan. Anjing-anjing itu mengunyah tiket Loteri Oregon menjadi banyak bahagian, kiri bawah. Pemilik anjing menulis nota penjelasan kepada pegawai loteri, kiri atas. (Imej: Loteri Oregon)
Tetapi pemiliknya menghantar keping tiket yang didera ke pejabat loteri, bagaimanapun. Pegawai negeri menyemak dan mengumpulkan tiket permainan Silang Kata Emas Pharaoh yang memenangi $3. Selepas mengesahkan tiket itu adalah pemenang, mereka menghantar pembayaran $8 kepada pemenang, kata pegawai minggu lalu.

Pemenang, Nathan dan Rachael Lamet dari Salem, Ore., juga menyertakan nota yang menerangkan kisah mereka dalam sampul surat mereka. Di samping itu, mereka menambah “gambar vandal sebagai bukti.” Dalam pertahanan, The Lamets memberitahu kakitangan loteri bahawa anjing-anjing itu “comel,” nota itu terpancut.

Tetapi kadangkala, kedua-dua anjing itu boleh mengalami masalah yang tidak dirancang. “Malangnya, mereka memutuskan bahawa mereka menikmati rasa tiket loteri anda,” kata nota itu.

Tiket Adalah Makanan Sedap
Insiden itu bermula pada suatu malam apabila Lamet secara tidak sengaja Live SGP Tercepat meninggalkan tiket itu dalam jangkauan anjing. Pemilik pergi tidur. Tetapi bukan anjing. Keesokan paginya Lamets menemui tiket itu dalam banyak keping.

Kami meninggalkan tiket itu pada ottoman dan mereka memutuskan ia sedap,” kata Rachael Lamet dalam satu kenyataan yang dikeluarkan oleh pegawai loteri. “Ia telah dimakan sehingga saya fikir ia tidak dapat diperiksa.”

Nathan Lamet mendapati semuanya lucu. Dia fikir kakitangan loteri mungkin mendapati ia lucu juga.

Apple berusia 11 bulan berwarna putih. Jack berumur dua tahun hitam putih. Pada 11 bulan, sesetengah anjing masih suka melakukan pengunyahan remaja, yang boleh bertahan sehingga anjing mencapai dua tahun, Daily Puppy , sebuah pengeluaran toto macau laman web dalam talian, menjelaskan.

Apple, Jack Perlukan Mainan Kunyah
Belum ada maklumat tentang bagaimana Lamet akan membelanjakan $8, tetapi Rachael Lamet mengakui kedua-dua anjing mereka memerlukan lebih banyak mainan kunyah.

Banyak yang mereka lalui,” katanya mengenai duo anjing itu. “Kami menyayangi mereka, tetapi mereka kadang-kadang gila.”

Kemenangan loteri baru-baru ini adalah kali pertama di Oregon seseorang menghantar tiket yang telah dikunyah oleh seekor anjing. Pegawai loteri Oregon berkata tiket yang diserahkan sebelum ini telah rosak melalui cara lain.

Seorang pergi melalui dobi. Seorang lagi berlumpur selepas jatuh dalam lumpur. Malah seorang dilanggar oleh sebuah kenderaan bermotor.

Dalam satu kenyataan mengenai tiket Lamet, pegawai loteri kini menggesa pembeli tiket supaya menyimpan tiket mereka daripada capaian anjing dan haiwan peliharaan lain.